Translate

Välkommen in i mitt kök!


Eagle Hill Kitchen är en inspirationssida och riktar sig i första hand till dig som inte är helt novis vid spisen, inte är rädd för att testa nya råvaror, vågar byta ut ingredienser i traditionella rätter och som vet vad skillnaden mellan ”en nypa”, ”en skvätt” och ”en slatt” är!
Och självklart en sida för dig som gillar vin och gourméresor!

Senast uppdaterad: 2022-11-22

Helstekt Fläskytterfilé med Rissole potatis, Cavasås toppad med Pistagenötter

Eagle Hill Kitchen



MOUSSAKA!


Det är många som har frågat mig hur jag gör min Moussaka,
 och självklart ska ni få veta det!




Perfekt ekologisk italienare!

Eagle Hill Kitchen

Läs mer om vinet här! ⇨


Smakrik ekologisk spanjor


Läs mer om vinet här! ⇨



Triss i ekologiska italienare!

Eagle Hill Kitchen
Casa Marrone´s viner är värda att ge bort i present! 



Smakrik ekologisk italienare!


Eagle Hill Kitchen


PITA GYROS

Nygräddat - Grissini

Pasta Bianco
Eagle Hill Kitchen

En Cava som den ska smaka!

Eagle Hill Kitchen


"Gott till kaffet"

Mandelformar
Eagle Hill Kitchen

Egen import upptäckt på Instagram!
Eagle Hill Kitchen

Sötpotatisgnocchi
Eagle Hill Kitchen

"Koka soppa på en spik"


Eagle Hill Kitchen

Att koka ihop en soppa är enklare än du tror! Jag brukar "ta det jag har" i min rotfruktslåda och ingen soppa blir den andra lik!

Grundrecept till mina soppor 


Varför göra en traditionell Lammstek när du kan överraska med en Kleftiko?!

Eagle Hill Kitchen



Gourméresor


Har du bokat resa eller funderar på att besöka Teneriffa så har jag bra tips på vart du kan avnjuta dina middagar!

Till Gourméresor 


INDEX
Inspiration: är en sida som uppdateras löpande och är riktad till dig som inte vet vad du ska göra med ”fina fisken”, kycklingen eller köttfärsen som du tog fram ur frysen t ex samt nya viner som jag provar och säger vad jag tycker!
Bakahär hittar du recept på mina bröd som har ett grundrecept och som jag har förädlat.
Recept: här finns rätter med hela recept som är provlagade av mina vänner och som jag stolt delar med mig av!
Vinhyllan: här ”fyller jag på” med nya viner som jag har provat och berättar hur jag upplevde dem.
Gourméresor: här berättar jag kortfattat om resmål och vilka restauranger jag rekommenderar så att du inte hamnar i någon ”turistfälla”!
  


Jag har två motton här i mitt lilla kök;
 
”Det finns inga genvägar till det perfekta målet, det är kärleken till
råvarorna som avgör hur resultatet blir”
 ✫✫✫

”- Man tager vad man haver”, sa ”petit chef” och öppnade sitt kylskåp!"


https://www.instagram.com/eaglehillkitchen/


"Ät för att leva - inte för att överleva"

Eagle Hill Kitchen